Meeting
LC

Luzmila Abasto Castillo

Ponencias y Debates
Clubs y Mesas Redondas

Charla sobre la violencia de genero

Bon dia,

Complint el compromís de la nostra Institució en matèria d'Igualtat i amb l'objectiu que totes les persones que formem part del Grup Social ONCE, disposem d'informació i eines que ens ajudin a conscienciar-nos i combatre la trista realitat de la Violència de Gènere, volem convidar-vos a la propera Jornada  que estem preparant conjuntament, ONCE Catalunya i l'Agent d'Igualtat del nostre territori, per commemorar el "Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona", .

Com sabeu durant aquest mes es realitzen diversos actes a les nostres ciutats i pobles amb la finalitat de conscienciar sobre aquesta xacra social, i a l’ONCE Catalunya tenim previst que sigui el proper 22 de novembre a les 17:00 h. E la violencia de genero

En aquesta ocasió, la jornada estarà formada per dos espais, al primer "Identificar la violència" parlaran persones expertes en la matèria, dels recursos i les realitats que tenen les dones víctimes d'aquesta situació, de la seva experiència personal i professional, una realitat compartida.

En un segon espai "Els cops que no es veuen"  comptarem amb els testimonis de dones que han patit la violència, dones de diferents edats. Ens faran reflexionar.

A més reservem un espai perquè les persones participants pugueu fer preguntes o reflexions, a través dels canals que posarem a la vostra disposició i que indicarem al programa que estem acabant de tancar.

Calendar icon

Wednesday, November 22

16:45h

Group icon

Group 2/10

People who are going to stay

LC

Luzmila

JP

Josefa